Parta vs. Hiukset – Kummasta luopuisit mieluummin 🤔 #korroosio #suomi #huumori #shorts

22

22 thoughts on “Parta vs. Hiukset – Kummasta luopuisit mieluummin 🤔 #korroosio #suomi #huumori #shorts

  1. Omasta mielestä luopuisin mielummin parrasta (mulla on jo vähän partaa kasvanu) koska parta ei oo mulle niin tärkee kuin hiukset ja hiukset suojaavat kylmyydeltä ja estävät jonkin verran sen etteivät aivot jäädy jos kulkee kylmällä säällä. Jos luopuu hiuksista ja pitää parran niin parta saattaa olla joskus tiellä jos tekee jotakin.

  2. Nää on niin pahoja nää sun kysymykset🤔.. mutta kyllä se jos ihan pakko olisi valita niin kyllä se olisi Juhannus josta sit luopuisin.

  3. Molempia kasvatellu semmonen viis vuotta. Kyl sanosin että parta lähtee ennemmin, vaikeempi pitää hyvännäkösenä 😔

  4. Luopuisin hiuksistani, koska parran itsehuolto leikkuuta/rajaamista myöten tuntuu olevan helpompaa kuin hiuksilla. Muutenkin tässä iät ja ajat tykännyt kasvatella ja huoltaa partaani paremman näköiseksi:D

  5. Itellä on toistaiseksi parta ku sitä ei ole ollenkaan tällä hetkellä mutta jos olen isääni tullu geeneissä muutenkin kuin kehon muoto niin parta tulee kasvaa rakettjen ilmaan lennon lailla uudena vuotena ja hiuksien kasvu lakkaa joulruuan syönin lailla heti ekan kolmen päivän sisään joulun jälkeen

  6. nyt vaikka partaa ei olekkaan mutta pienet viikset löytyy nii vaikka se kirpasis nii kyllä mää parrasta luopuisi (tässä tilanteessa viiksistä)

  7. No ku eioo partaa niin en tiiedä että okse mahdollista et valitsen parran mut jos ois parta niin todellakin parta.😊😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *