Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti historiansa neljännen maailmanmestaruuden. Suomi kukisti dramaattisessa MM-kotikisojen finaalissa Kanadan jatkoerässä maalein 4– 3.

Helsinki, Kauppatori, Havis Amanda 29.05.2022

33 thoughts on “MM2022 TORILLA

 1. Ei mitkään muurit pysty pysäyttelemään tollasta väkijoukkoa 😀 Power in the masses. Nätisti kaatu toi kaupungin suunnittelema este 😀

  1. @Joe M Jos toisten hauskanpito ja monelle ikimuistoisen illan juhliminen noin ottaa nuppiin niin muuta pois ihmisten ilmoilta, kaupunki on elämistä varten.

  2. @WristFreeze97 Eli jos haluan juhlia mitä tahansa asiaa (vaikka synttäreitä), voin lähteä riehumaan ja aiheuttamaan tuhoa ympäristölle vapaasti? Don’t mind if I do.

  3. @Joe M Oletko oikeasti niin pässi että ajattelet että toi on millään tasoa hyvä vertaus? Ketään ei kiinnosta sun syntymäpäivät, MM-kiekko on suomalaiselle kulttuurille erittäin tärkeää joka näkyy jo siitä, että MM-finaalien katsojaluvut Suomessa ovat lähelle puolet väkiluvusta. Edelleen voit muuttaa sinne keskelle ei mitään jos ei pääkoppa kestä sitä, että kansa juhlii sille tärkeää asiaa. Sun kaltaiset itkijät on kuitenkin aika selvä vähemmistö tässä asiassa.

  4. @WristFreeze97 Höpö höpö, juhliminen ei tarkoita sitä, että pitää aiheuttaa ympäristölle haittaa ja tuhota paikkoja kuitenkaan. Järkeä voi olla päässä. Mitenkäs vappu ja uusivuosi, onko normaalia juhlia, sotkea paikat ja jättää siivoamatta? Oli kyseessä jääkiekko tai mikä tahansa laji, ei se oikeuta apinamaiseen käytökseen ja kulttuurikohteen pahoinpitelyyn (tässä tapauksessa Havis Amanda, jota on jo vuosikausi käytetty juhlakaluna). Sekin vielä jos joku humalapäissään juhlissa loukkaa itsensä, niin hoitohan tapahtuu julkisessa sairaalassa/terveyskeskuksessa, joka veloitetaan minun ja toivottavasti myös sinun maksamillasi verorahoilla, mikäli niitä maksat. Mikäli juhlijat ovat 100 % valmiit korvaamaan vahinkonsa ja haittansa, niin sitten vain, siinähän ei kukaan menetä mitään.

  5. @Joe M Tämäkään ”kulttuurikohde” ei merkitse lähes kenellekkään lähes mitään ilman kultajuhlia. Suomen MM-voitto on kuitenkin vaan kulttuurisesti paljon tärkeämpää, kuin Havis Amanda. Tahallaan vahingoittaminen on asia erikseen, mutta kyllä omasta mielestä se kaupunki ja sen omaisuus on siellä ihmisiä varten, eikä toisinpäin.

   Menetät joka vuosi reilusti enemmän YLE-veroon, kuin ikinä näiden juhlien kuluun, joten tuskin nyt oikeasti on siitä kiinni.

  1. @aivan Ei jumalauta pitäis olla viä kateellinen tollasesta lapsellisesta perseilystä, juhlin mäkin leijonien voittoa mutta en noin typerällä tavalla.

  2. @aivan ymmärrän kyl että juhliminen ja olut saa päät pyörälle mutta cmon :’D tarvi kaikkee hajottaa ja ylpeillä sillä

 2. Vartijat oli mahdottoman tilanteen edessä, mutta toisaalta kaupunki on ihmisten paikka eikä mikään ulkomuseo, viekää se manta museoon ja korvatkaa replikalla jos se on niin tärkeä.

  1. Pitäis rakentaa torijuhlia varten mantan tilalle uusi, isompi suihkulähde johon on turvallisempi kiivetä ja joka ei hajoa juhliessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *