”on ihan normi et poikaystävä on 10 vuotta vanhempi” #shorts #yrjistä

33

33 thoughts on “”on ihan normi et poikaystävä on 10 vuotta vanhempi” #shorts #yrjistä

 1. Been there. Olin 13, mies 26… Tuplasti mun ikäinen Tää on liian yleinen tilanne. Kauhistuttaa oikein, montako tyttöä edelleen on samassa tilanteessa. Mä näen 18-vuotiaatkin vielä todella pieninä, saati sit joku 13-14, sehän on just vaipoista päässyt. On hirveää ajatella minkä uhrina aikanaan oli. En ymmärtänyt sitä silloin ja koska kasvoin niin kieroutuneeseen ympäristöön en ymmärtänyt pitkään aikaan miten se vaikutti. Oon oikeastaan käsitellyt aihetta vasta viimeisen parin vuoden aikana.

  1. @Katri H. Jos katsoisit kommentini missä minulla on se esimerkki niin voisit ymmärtää ajatelutapaani

  2. @jetsulleen 101 Ajattele vaan mutta ainakin tiedät et sun uhria syyllistävää mielipidettä harva hyväksyy. + En missään vaiheessa sanonu et oisit kommentoinu jotaki laitonta, mää sanoin et alaikäsen ja aikusen suhde on laiton.
   (Tietysti jos tarkemmin sun kommentteja aletaan lukemaan niin se, että käsket toista ihmistä hyppäämään kaivoon on itse asiassa aika loukkaavaa)

  3. @Katri H. minun syyttäminen hyväksi käyttäjäksi ei ole loukkaavaa minun mielestäni on ja ei se hyväksikäyttökään tähän millään tavalla liity ei ainakaan videossa (Sinä et ole sanonut minua hyväksikäyttäjäksi vaan joku muu idiootti)

  4. @jetsulleen 101 Siinä oot ihan oikeessa et se oli väärin sanua sua hyväksikäyttäjäksi.
   Mut hyväksikäyttö kuiteski liittyy tähän aiheeseen siten et se aikusen ja lapsen välinen seurustelu on suurimmaksi osaksi hyväksikäyttöä vaikka se voi olla vaikee ymmärtää sillä tavalla.

 2. No joo ite oon 14 ja ihastunu opettajaan mut kyl ymmärrän etten pysty seurusteleen sen kaa, paitti jos löydän sen täysikäsenä jostai ja se haluu nuoremman tytön lol

 3. ihan btw ihmiset kaikki tän tyyliset vaatteet ja tyylit ei tee ihmisestä automaattisesti emoa😃 on eri alternative tyylei
  someone had to say it

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *